Hvad er
ElevAkademiet

Mød teamet

ElevAkademiet er et læringsunivers. Vores mål er at styrke det enkelte barns faglighed og troen på egne evner. Vi skaber læringsoplevelser, som skal give dit barn lyst til at lære, og tilbyder lektiehjælp, privatundervisning og førskoleforløb i hjemmet. Derudover tilbyder vi Camps og teamundervisning forskellige steder i Danmark.

Værdigrundlag

Vi vil åbne portene til læringens land og give alle børn redskaberne til at finde deres nøgle til læring.
Vi vil skabe undervisning, som giver barnet nøglen til en verden af ustoppelig lyst og nysgerrighed for at undersøge
og forstå. Vi er her for at gøre verden større for vores elever og bidrage til, at livet bliver deres legeplads. Vi er her, fordi det skal være sjovt at lære. Det handler ikke om at være klog, men om at være motiveret for at
lære – at tro på at man KAN lære. Der skal være åbnet for læringsfrekvensen,
for at man kan modtage viden – og den er typisk blokeret af manglende selvtillid og selvværd.

ElevAkademiet er stedet, hvor du først og fremmest lærer at lære.
Det er stedet, hvor læring bliver en leg, hvor du føler dig tryg, og hvor du i tillid
kan give slip på usikkerhed. Vi tror på, at smilet er den korteste vej til forståelse. Det er sjovt at lære – at lære
er at leve. Den, der sprudler, kan lære, og ad motivationens rute ved vi, at man kan fylde barnet med selvtillid og lyst til viden og skoleliv. For os handler det ikke kun om boglige kundskaber – men om at skabe
en læringsmodtagelig, robust sjæl, der er klar til at erobre verden.

”Vi er stedet, hvor du
lærer at lære.”

Teamet

NØGLEN TIL LÆRING FINDES I DEN GODE RELATION.

Cecilie er en ildsjæl, når det kommer til børn og læring. Cecilie var med til at starte ElevAkademiet i 2015 og satte som mål at sprænge rammerne for almindelig undervisning. Cecilie er uddannet lærer og underviser selv mange børn hos ElevAkademiet. Når hun ikke lige underviser, udvikler hun undervisningsmaterialer, ansætter nye undervisere og holder foredrag og kurser om læring, kreativitet og IT i undervisningen.

Cecilie Rask – Co-founder og lærer

NØGLEN TIL LÆRING FINDES I DEN KREATIVE LÆREPROCES.

Christina er teamets kreative sjæl. Christina arbejder med web-udvikling, grafisk design, kundekontakt og meget mere. Christina har en uddannelse fra Aarhus Universitet i Digital Design, hun er ekspert i designprocesser og ved ALT om den nyeste teknologi. Christina brænder for at arbejde med børn og skabe fede læringsoplevelser. Når Christina ikke nørder med ElevAkademiets web og grafik, afholder hun workshops for ElevAkademiets undervisere i undervisningsdesign.

Christina Exner – Co-founder

NØGLEN TIL LÆRING FINDES I EN INSPIRERENDE UNDERVISNING

Thomas er ElevAkademiets direktør. Når han ikke sidder på kontoret, laver han spændende aftaler med samarbejdspartnere og sponsorer. Thomas er uddannet Cand. merc.IEC fra Handelshøjskolen i Aarhus. Thomas har som mål, at ElevAkademiet skal kunne nå ud til børn i hele Danmark.

Thomas Damgren – Adm. direktør