Vil du være underviser hos ElevAkademiet?

Hvor søger vi undervisere?

  • Aarhus
  • København
  • Odense

Vil du have et studiejob, der giver mening for din uddannelse, og som kan øge dine præstationer på studiet? Så søg jobbet som underviser hos ElevAkademiet!

Hos ElevAkademiet skaber vi undervisning, der sprænger rammerne for normerne. Vi udbyder privatundervisning, lektiehjælp, førskole og meget mere. ElevAkademiet har som mål at klæde alle elever på til livslang læring, og vi arbejder med at udvikle det enkelte barns motivation, selvtillid og faglighed.
Vi inspirerer ikke blot børnene, men også dig som underviser gennem workshops, forberedelsecaféer og nye undervisningstilgange.

Vi er hele tiden på jagt efter undervisere, der brænder for deres fag og for at finde nøglen til læring hos deres elever.

Jobbet som
underviser

Som underviser for ElevAkademiet får du fra dag ét et stort ansvar og fleksibilitet, og det er din opgave, at finde nøglen til læring hos det enkelte barn – hvad enten den ligger i jeres relation, på fodboldbanen eller i en spændende bog. Vi matcher dig med det barn, der har brug for netop dine kvaliteter, derefter tager du over og får ansvaret for at inspirere barnet og give det lyst til læring.

Helt konkret mødes du med din(e) elev(er) cirka to gange i ugen, enten hos eleverne privat eller i vores lokaler i Ceresbyen. Efter hver undervisningsgang, udfylder du en lektionsrapport, som sendes til både forældre og til ElevAkademiet. På den måde sikres det, at både du, forældre og ElevAkademiet er indforståede med, hvad der bliver arbejdet med, hvilke aftaler der er indgået, og hvordan forløbet skrider frem. I jobbet som underviser har du desuden mulighed for selv at tilrettelægge, hvornår på ugen du gerne vil arbejde. På den måde kan du holde fri samtidig med dine studiekammerater.

Hvad forventes der af mig som underviser?

Hos ElevAkademiet er kvaliteten af vores undervisning altafgørende! For at komme i betragtning til et job som privatunderviser, er det derfor et krav, at du er i gang med læreruddannelsen eller en anden videregående uddannelse, som du har suppleret med pædagogisk erfaring. Det kan eksempelvis være et job som vikar på en skole eller anden relevant erfaring med undervisning af børn og unge. Vi forventer, at du er passioneret omkring dit fag, og at du sætter en ære i at løfte børn fagligt og skabe lyst til læring. Derudover forventer vi, at:

  • Du bor i Aarhus, Odense eller København
  • Du kan arbejde min. 4,5 time om ugen
  • Du har et af følgende fag: matematik, dansk, engelsk, tysk, fysik/kemi
  • Du holder dig ajour med dit fag
  • Du møder velforberedt op til undervisning
  • Du er ansvarlig, selvstændig og ambitiøs i dit arbejde

Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at udfylde ansøgningsformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg!

Send en ansøgning i dag

Navn (skal udfyldes)

E-mail(skal udfyldes)

Tlf.(skal udfyldes)

By (skal udfyldes)
AarhusKøbenhavnOdense

Hvilke(t) fag kan du undervise i?

Adresse (skal udfyldes)

Fødselsdag og år (skal udfyldes)

Tre ord der kendetegner dig som underviser(skal udfyldes)

Ansøgning (skal udfyldes)

CV