Om ElevAkademiet

Hvor søger vi undervisere?

  • Aarhus
  • København
  • Odense

ElevAkademiet er en virksomhed, som har til formål at skabe undervisning der springer rammerne for normerne. Vi udbyder privatundervisning, lektiehjælp, førskole og meget mere. Vi arbejder med at udvikle det enkelte barns motivation, selvtillid og faglighed. ElevAkademiet har som mål at klæde alle elever på til livslang læring.
Vi inspirerer ikke blot børnene, men også dig som underviser gennem workshops, forberedelsecaféer og nye undervisningstilgange.

Vil du have et studiejob, der giver mening for din uddannelse, og som kan øge dine præstationer på studiet, så søg jobbet som underviser hos ElevAkademiet.

Vil du være underviser
hos ElevAkademiet?

  • Du bor i Aarhus, Odense eller København
  • Du går på en læreruddannelse eller har anden relevant erfaring med undervisning af børn og unge
  • Du kan arbejde min. 4,5 time om ugen
  • Du har et af følgende fag: matematik, dansk, engelsk, tysk, fysik/ kemi
Ansøg!

Jobbet som
underviser

Som underviser ved elevakademiet får du fra dag ét et stort ansvar og fleksibilitet. Vi finder det barn, der har brug for netop dine kvaliteter, derefter tager du over og har herfra ansvaret for, at inspirere barnet og give det lyst til læring. Jobbet som underviser giver dig mulighed for selv, at tilrettelægge, hvornår på ugen du gerne vil arbejde. På den måde kan du holde fri samtidig med dine studiekammerater.
Som underviser for ElevAkademiet er det din opgave, at finde nøglen til læring hos det enkelte barn, hvad enten den ligger i jeres relation, på fodboldbanen eller i en spændende bog.

Hvem kan søge ?

Hos ElevAkademiet er kvaliteten af vores undervisning alt afgørende. For at komme i betragtning til et job som privatunderviser, er det derfor et krav, at du er i gang med læreruddannelsen, eller en anden videregående uddannelse, som du har suppleret med pædagogisk erfaring fra f.eks. et job som vikar på en skole. Vi forventer at du går op i dit fag, at du sætter en ære i at løfte børn fagligt og skabe lyst til læring,

Send en ansøgning i dag

Navn (skal udfyldes)

E-mail(skal udfyldes)

Tlf.(skal udfyldes)

By (skal udfyldes)
AarhusKøbenhavnOdense

Hvilke(t) fag kan du underviser i?

Adresse (skal udfyldes)

Fødselsdag og år (skal udfyldes)

Tre ord der kendetegner dig som underviser(skal udfyldes)

Ansøgning (skal udfyldes)

CV