“Rune har haft et super godt forløb med Elisabeth. De hygger sig og Elisabeth er rigtig god til at få Rune til at forstå matematikken.”

Mor til Rune, Anne Olesen, Aarhus

Læs hvad vores kunder siger

Lektiehjælp-ikon med hus Lektiehjælp 

Har du børn i folkeskolen? ElevAkademiet tilbyder lektiehjælp til børn og unge i Aarhus og København

Hvorfor lektiehjælp?

Mange familier mangler tid i en travl hverdag, og lektierne kan hurtigt blive uoverskuelige for såvel børn som forældre. Lektiehjælp kan være med til at gøre lektierne mere overskuelige, interessante og lærerige. I skolen skal læreren tage hensyn til mange elever, og det kan ofte være svært at nå ud til den enkelte. Med lektiehjælp fra ElevAkademiet er det dit barn der er i centrum. Vores underviser sørger for at motivere dit barn og gøre lektierne sjove og interessante, men vigtigst af alt møder vores underviser dit barn i øjenhøjde. Den lektiehjælp vi tilbyder, skal danne rammerne for et trygt læringsfællesskab, hvor lektierne ikke blot er noget der skal overstås.

Hvem henvender lektiehjælp sig til? 

Lektiehjælp henvender sig til de børn der har brug for vejledning og hjælp til lektierne. Det er altså bedst egnet til de elever der ikke er for langt bagud i forhold til deres klassetrin. Måske er dit barn kørt fast i lektierne og har brug for en, der kan motivere og inspirere. Der kan opnås rigtig gode resultater med lektiehjælp, da vores underviser netop koncentrerer sig om dit barns læringsstil.

Er der til gengæld brug for, at der bliver skræddersyet et helt undervisningsforløb, kan du læse mere om vores privatundervisning her

Lektiehjælp inkluderer:  

  •         Gratis og uforpligtende møde med underviseren
  •         Lærerstuderende med matchende hovedfag
  •         Faglig, inspirerende og motiverende undervisning
  •         Lektiehjælp i hjemmet eller i vores lektierum (Aarhus c)

Med lektiehjælp fra ElevAkademiet planlægger eleven i samarbejde med underviseren, hvornår der ønskes lektiehjælp. Eleven er sikret en dygtig underviser, der har samme hovedfag, som der gives lektiehjælp i. Lektiehjælpen kan foregå i hjemmet, i vores lektierum i Aarhus, på skolen eller et helt fjerde sted. Med lektiehjælp fra ElevAkademiet bliver der skabt rammer for fordybelse og læring. Lektierne bliver gjort forståelige for eleven, og på den måde bliver der skabt succesoplevelser. Lektiehjælp sikrer, at eleven ikke kommer bagefter, men derimod kan deltage aktivt i timerne. Målet med lektiehjælp er, at eleven mærker faglige fremskridt og derved får styrket sin selvtillid. På den måde arbejder vores undervisere aktivt med at styrke elevens evne til at kunne arbejde selvstændigt med sine lektier.

priser

10 lektioner af 2 timers varighed

279 kr

i timen
  • Inkl. 30 min. transport
Kontakt ElevAkademiet 

20 lektioner af 1,5 times undervisning

249 kr

i timen
  • Inkl. 30 min. transport
Kontakt ElevAkademiet