Portrætbilleder af lektiehjælpere hos ElevAkademiet

Vores privatlærere

Vores privatlærere

Hos ElevAkademiet har vi valgt at arbejde med lærerstuderende, fordi de har indblik i de nyeste læringsteorier og pædagogiske redskaber.

Alle underviserne hos ElevAkademiet har erfaring med undervisning. De er motiverede, engagerede og elsker at undervise. Ved ansættelse kræves en ren børne- og straffeattest fra alle undervisere.

Ansættelsesprocessen

Ansættelsesprocessen

UDVÆLGELSEN Efter en telefonsamtale med de udvalgte kandidater sender vi dem en beskrivelse af en undervisningssituation. Det er dernæst op til ansøgeren at planlægge et undervisningsforløb, samt fremlægge deres overvejelser og refleksioner omkring dette til selve jobsamtalen.

INTERVIEW Til jobsamtalen, stiller vi den lærerstuderende en række udfordrende spørgsmål, og derefter fremlægger de det undervisningsforløb de selv har planlagt.

ANSÆTTELSEN Vi vælger de ansøgere, der klarede sig bedst, og som udviste viden og engagement indenfor læring, pædagogik og undervisningsdesign.

COACHING Alle vores undervisere får løbende coaching og undervisning, således at de hele tiden udvikler deres kompetencer indenfor formidling og pædagogik.