10 facts om MakerCamp

Der er meldt udsolgt til den ene af vores to MakerCamps i sommerferien, og derfor synes vi også, det nu kun er rimeligt, at vi er gået i gang med nedtællingen til camp-start! Særligt også fordi vi ved, at det bliver den fedeste uge i sommerferien.

ElevAkademiets MakerCamp er den første og eneste af sin slags i Danmark, og derfor er det også helt naturligt, at man måske ikke lige ved, hvad det er, sådan en camp går ud på. Derfor har vi samlet 10 hurtige facts om MakerCamp, så du kan blive klogere.

 

Vidste du at…
1. …40% af vores campere er gengangere.

Når man først har været på MakerCamp, så har man lyst til at tage afsted igen! Vi har nemlig stort fokus på fællesskabet, og man får en masse nye venner, man deler den samme interesse med.

 

2. …børnene får undervisning i spildesign, robotprogrammering og 3D-print og kan melde sig ind på en linje med det, de synes, er sjovest.

Alle tech-værkstederne på campen har læringsfokus; der er sat mål og struktur for læringen, og vi har uddannet vores undervisere til at blive de dygtigste facilitatorer for den enkelte aktivitet.

 

3. …vi på MakerCamp er frontløbere for at skabe en sund gamer-kultur.

Derfor er al mad fyldt med fibre og lavet fra bunden. Dagen lang er der grøntsagsstænger ad libitum til alle campere.

 

4. …MakerCamp er meget andet end skærme og computerspil.

Hver dag er der skærmfri tid på skemaet, og det betød sidste år aktiviteter som lagkageløb, life size pacman og improviserede godnathistorier fra vores robotunderviser Morten.

 

5. …der bliver 3D-printet ALT, hvad hjertet begærer, og fantasien kan rumme, på MakerCamp.

Derfor tæller print-historikken både et par orange 3D-briller og en stor LEGO-mand med aftagelige hænder, fødder og hat.

 

6. …der også er masser af sjove, fysiske aktiviteter på skemaet.

Eksempelvis bliver børnene vækket af Star Wars musik hver morgen, og så er det tid til morgengymnastik med hjælp fra en robot-dansetræner!  

 

7. …det ofte er ligeså svært for fædrene, som det er for børnene, at forlade campen igen ved afhentning.

 

8. …vi er en voksen pr. femte barn, og vi har både mandlige og kvindelige undervisere med på camp.

Børnene deles ind i kontaktgrupper og får en kontaktlærer, så de (og I derhjemme) aldrig er i tvivl om, hvem de kan gå til, hvis de får brug for det.

 

9. …MakerCamp er den camp, vi selv drømte om at komme på, da vi var børn.

Vi lavede MakerCamp, så andre børn kan få deres drøm om en tech-camp til at gå i opfyldelse.

 

10. …MakerCamp er for ALLE.

Piger og drenge, analoge, tech-wizards, nysgerrige – MakerCamp er for alle, der gerne vil have det sjovt og være en del af et fællesskab.

 

 

Ses vi?

Du kan blive meget klogere på MakerCamp på hjemmesiden lige her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.