Camper-forælder fortæller om MakerCamp

Interview med Bianca, mor til en camper
“Vi hørte ikke en lyd”

Hvis man er den type, som har et stort behov for at være i kontakt med sit barn dagligt, skal man nok ikke sende ham/hende afsted på MakerCamp. Fra mandag til torsdag i uge 27 i sommerferien 2017 hørte vi ikke en lyd. Ikke en eneste snap, sms eller skypebesked kom igennem fra efterskolen Rudehøj, hvor vi mandag havde afleveret knægten. Da han endelig ringede hjem torsdagaften, var det for at få IP-adressen på en server, der stod hjemme hos os.

“Han var vokset mindst 10 centimeter”

Da vi hentede ham fredag, var han mindst vokset 10 centimeter, og selvtilliden havde fået et enormt boost. Han snakkede uafbrudt en hel dag, hvorefter han sov i to. Og det er lige præcis det, MakerCamp kan!! Fastholde, begejstre og fange børn og unge, som ingen andre formår det. MakerCamp skaber og faciliterer et miljø og en rummelighed, som er ganske unik og enestående. Alle børn er helt specielle og bliver behandlet derefter og vokser og kommer hjem med en oplevelse for livet. At de så oven i købet bliver undervist i fremtiden og kommer på forkant med den teknologiske udvikling er kun et stort og vanvittigt spændende plus.

“Ungernes entusiasme og lærernes begejstring smitter”

Som forælder fra en helt anden generation kan det være svært at følge med i alle begreberne og teknologier. Men det skal man ikke lade sig slå ud af. Det, de lærer på MakerCamp, er et bredt udpluk af alt det, der er værd at vide noget om. Ungernes entusiasme og lærernes begejstring smitter, og man får faktisk selv næsten lyst til at lære mere om Arduino og 3D-print, når man får lov at lure med på den sidste dag i ugen.

 

Jeg vil varmt anbefale alle at overveje at sende deres børn afsted… og hvis man ikke kan undvære at høre fra dem, kan man jo altid ringe til en voksen.

 

Interviewet med Bianca er foretaget af MakerCamps egen camper og unge, seje journalist Asbjørn, der selv har skrevet og designet sin helt egen MakerCamp-avis, MakerPaper.

Download hele MakerPaper lige her

Og læs alt om MakerCamp og tilmelding her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.