GAMEMAKER

Spiludvikling og programmering
for 13 til 16 årige
 
 

Byer:

København, Lyngby, Aalborg

Dato for holdstart:

D. 3. april

Skal dit barn gå til
spiludvikling og programmering?

HOLDSTART:
Holdstart tredje uge i januar

Læs mere

På GameMaker-holdet lærer dit barn at programmere og lave sine helt egne computerspil i GameMaker Studio 2. Vi arbejder med, hvordan et spil bygges op i GameMaker-programmet og lærer om objekter, sprites, funktioner, løkker, betingelser og variabler. Deltagerne vil desuden stifte bekendtskab med Computational Thinking, som skal hjælpe dem med at nedbryde deres idéer til små programmerbare dele. Udover at skrive vores egne koder, arbejder vi også løbende med at lave graphics, så deltagerne bliver skarpe til at lave spil med kreative baner, seje karakterer og fjender. På holdet arbejder vi med forskellige spilgenrer, og deltagerne vil i slutningen af sæsonen have lavet deres eget computerspil fra bunden.

Differentieret undervisning

Uanset om dit barn har deltaget i en, to eller flere sæsoner, kan han eller hun stadig deltage i TechClub. Til hver sæson skræddersyer vi undervisningen, så den passer til børnenes forskellige niveauer.
Vores normering af lærere gør, at vi kan arbejde med aktiviteter og øvelser, som er inddelt efter børnenes forskellige niveauer.

Sponsorer og samarbejdspartnere


Praktisk information

På ElevAkademiets programmeringshold er der plads til 10 – 15 børn. Der en voksen til hver 5. barn.

Forløbet strækker sig over 10 undervisningsgange à to timers varighed.

Man behøver ikke at have prøvet at programmere før for være med på holdet. Vi har sammensat forløbet således, at deltagerne får en god introduktion til grundprincipperne i programmering. Børn, der har stiftet bekendtskab med GameMaker før, kan også være med på holdet. Vi har stort fokus på at lære deltagerne at blive mere selvstændige i deres arbejde, og vi udfordrer det enkelte barn på det niveau, der passer til dem.

OBS: Det er et krav, at man kan medbringe sin egen bærbare computer.


Adresse, tidspunkt og ugedag

LUKKET FOR TILMELDINGER!
Adresse:
 
Enghavevej 80C, 4.sal , 2450 København
Tidspunkt: 17.00 – 19.00
Ugedag: Onsdag
Datoer: 3. april, 10. april, Påskeferie, 24. april, 1.maj, 8. maj, 15. maj, 22. maj, 29. maj, hellig dag(grundlovsdag), 12. juni, 19, juni

PRIS

1.785 kr

* beløbet kan betales i 2 rater à 892,5 kr.

Gå til spiludvikling og programmering: 
10 x 2 timers undervisning

    Tilmeld

    ” At kode er en måde at lære at tænke på” – Steve Jobs