GAMEMAKER

Spiludvikling og programmering
for 13 til 16 årige
 
 

Skal dit barn gå til
spiludvikling og programmering?

HOLDSTART:
Holdstart anden uge i oktober

PrisTilmeld

På vores GameMaker hold for 13 til 16 årige lærer dit barn at programmere og lave sine helt egne computerspil i GameMaker Studio 2. Vi arbejder med, hvordan et spil bygges op i GameMaker-programmet og lærer om objekter, sprites, funktioner, løkker, betingelser og variabler. Deltagerne vil desuden stifte bekendskab med Computational Thinking, som skal hjælpe dem med at nedbryde deres idéer til små programmerbare dele. Vi arbejder også løbende med at lave graphics, så deltagerne bliver skarpe til at lave spil med kreative baner, seje karakterer og fjender.
Undervisningen strækker sig over en sæson med to timers undervisning en gang om ugen.


Om holdet

Til hver undervisningsgang vil vi arbejde med et bestemt emne. Det kan være programmering af spilfigurer, baneskift, levels, liv, kamerastyring, skud og våben, fjender og meget mere. Deltagerne på holdet vil lære at programmere deres egne spilfunktioner, som de kan bruge til at udvikle deres helt eget spil. Når holdet er slut, vil alle have lavet deres eget computerspil. Vi er et lille hold, så der er rig mulighed for at få hjælp, når man sidder fast i koden. På holdet er vi alle vilde med spil og programmering, så nye venner og dygtige, engagerede undervisere er en stor del af at gå til spiludvikling.


Vi har holdstart i følgende byer:
Odense og Esbjerg

Sponsorer og samarbejdspartnere


Praktisk information

På ElevAkademiets programmeringshold er der plads til 10 – 15 børn. Der en voksen til hver 5. barn.

Forløbet strækker sig over 10 undervisningsgange à to timers varighed.

Man behøver ikke at have prøvet at programmere før for være med på holdet. Vi har sammensat forløbet, således at deltagerne får en god introduktion til grundprincipperne i programmering. Børn, der har stiftet bekendtskab med GameMaker før kan også være med på holdet. Vi har stort fokus på at lære deltagerne at blive mere selvstændige i deres arbejde, og vi udfordrer det enkelte barn på det niveau, der passer til dem.

OBS: Det er et krav, at man kan medbringe sin egen bærbare computer.


Adresse, tidspunkt og ugedag

Adresse:
Erhvervsakademiet Lillebælt
Seebladsgade 1
Tidspunkt: 17.00 -19.00
Ugedag:Tirsdag

PRIS

1.785 kr

* beløbet kan betales i 3 rater à 595 kr.

Esbjerg og Odense
Gå til spiludvikling og programmering:
10 x 2 timers undervisning

    Tilmeld

    ” At kode er en måde at lære at tænke på” – Steve Jobs

    Tilmeld