Hvad er
ElevAkademiet

Mød teamet

ElevAkademiet er et dynamisk
læringsunivers. Vores mål er at styrke det enkelte barns faglighed og tro på egne evner og skabe de gode læringsoplevelser, som kan motivere, inspirere og give lyst til læring. Vi tilbyder interessebaseret en-til-en-undervisning i form af skræddersyet privatundervisning, lektiehjælp og førskoleforløb samt fede MakerCamps, hvor vi fordyber os i teknologiens verden, og programmeringshold, der klæder dit barn på med det 21. århundredes kompetencer.

Værdigrundlag

Vores fornemmeste mission er at skabe undervisning, der giver det enkelte barn nøglen til en verden af ustoppelig nysgerrighed og lyst til at undersøge og forstå. Vi vil åbne portene til læringens land og give alle børn redskaberne til at finde deres nøgle til læring. Vi er her, fordi det skal være sjovt at lære og for at gøre verden større for vores elever, så livet bliver deres legeplads. Det handler ikke om at være klog, men om at være motiveret for at lære og at tro på, at man KAN lære. For at man kan modtage viden, kræver det, at der er åbnet for læringsfrekvensen – og den er typisk blokeret af manglende selvtillid og selvværd.

ElevAkademiet er stedet, hvor du først og fremmest lærer at lære.
Det er stedet, hvor læring bliver en leg, hvor du føler dig tryg, og hvor du i en god relation kan give slip på usikkerhed. Vi tror på, at smilet er den korteste vej til forståelse. Vi vil gøre det sjovt at lære, for at lære
er at leve. Den, der sprudler, kan lære, og ad motivationens rute ved vi, at man kan fyldes med selvtillid og lyst til viden og skoleliv. For os handler det ikke kun om boglige kundskaber, men om at gøre vores elever læringsmodtagelige, robuste og selvsikre, så de er klar til at erobre verden!

”Vi er stedet, hvor du
lærer at lære.”

Teamet

NØGLEN TIL LÆRING FINDES I DEN GODE RELATION.

Cecilie er en ildsjæl, når det kommer til børn og læring. Cecilie var med til at starte ElevAkademiet i 2015 og satte som mål at sprænge rammerne for almindelig undervisning. Cecilie er uddannet lærer og underviser selv mange børn hos ElevAkademiet. Når hun ikke lige underviser, udvikler hun undervisningsmaterialer, ansætter nye undervisere og holder foredrag og kurser om læring, kreativitet og IT i undervisningen.

Cecilie Rask – Udd. lærer, Founder og direktør

NØGLEN TIL LÆRING FINDES I DEN KREATIVE LÆREPROCES.

Christina er teamets kreative sjæl. Christina arbejder med web-udvikling, grafisk design, kundekontakt og meget mere. Christina har en uddannelse fra Aarhus Universitet i Digital Design, hun er ekspert i designprocesser og ved ALT om den nyeste teknologi. Christina brænder for at arbejde med børn og skabe fede læringsoplevelser. Når Christina ikke nørder med ElevAkademiets web og grafik, afholder hun workshops for ElevAkademiets undervisere i undervisningsdesign.

Christina Exner – Co-founder