Vil du være underviser hos ElevAkademiet?

Hvor søger vi undervisere?

  • Aarhus
  • København
  • Odense
  • Aalborg
  • Esbjerg
  • Vi starter programmering i Horsens eller Vejle

Vil du have et studiejob, der giver mening for din uddannelse, og som kan øge dine præstationer på studiet? Så søg jobbet som underviser hos ElevAkademiet!

Hos ElevAkademiet skaber vi undervisning, der sprænger rammerne for normerne. Vi udbyder privatundervisning, programmeringshold, robothold, teknologicamps og meget mere. ElevAkademiet har som mål at klæde alle elever på til livslang læring, og vi arbejder med at udvikle det enkelte barns motivation, selvtillid og faglighed.
Vi er hele tiden på jagt efter undervisere, der brænder for deres fag og for at finde nøglen til læring hos deres elever.

Jobbet som underviser

Programmeringsunderviser
Undervisning af et hold på 10 børn sammen med en makker.
Du behøver ikke at have stor erfaring med programmering, men du skal have en naturlig interesse for området. Hvis du ikke har erfaring med begynderprogrammering, skal du være villig til at bruge noget tid på oplæring. Du skal som minimum kunne arbejde en eftermiddag om ugen i 2-3 timer, hvor du faciliterer programmeringsundervisningen sammen med en anden underviser. Vi har en fast undervisningsplan, som I skal følge. En sæson varer 10 uger af gangen.

Privatunderviser
En-til-en undervisning af børn i grundskolens fag som dansk, matematik, engelsk og tysk.
Vi matcher dig med det barn, der har brug for netop dine kvaliteter, derefter tager du over og får ansvaret for at inspirere barnet og undervise i det fag, som er din spidskompetence.
Helt konkret mødes du med din(e) elev(er) cirka to gange i ugen, hvilket svarer til i alt fire timer, enten privat hos eleverne eller i vores lokaler. For at søge jobbet er det et krav, at du er lærerstuderende eller går på en videregående uddannelse og har relevant pædagogisk erfaring.

Hvad forventes der af mig som underviser?

Hos ElevAkademiet er kvaliteten af vores undervisning altafgørende. Derfor er det vigtigt, at du har den rette erfaring eller fagprofil. Du skal gå på en videregående uddannelse og have erfaring med at arbejde med børn. Vi forventer, at du er passioneret omkring dit fag, og at du sætter en ære i at løfte børn fagligt og skabe lyst til læring. Derudover forventer vi, at:


  • Du kan arbejde minimum 2-4 timer om ugen
  • Du holder dig ajour med dit fag
  • Du møder velforberedt op til undervisning
  • Du er ansvarlig, selvstændig og ambitiøs i dit arbejde

Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at udfylde ansøgningsformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg!

Send en ansøgning i dag

Navn (skal udfyldes)

E-mail(skal udfyldes)

Tlf.(skal udfyldes)

By (skal udfyldes)
AarhusKøbenhavnOdenseEsbjergHorsensAlborgAndet

Hvilke(t) fag kan du undervise i?

Adresse (skal udfyldes)

Fødselsdag og år (skal udfyldes)

Tre ord der kendetegner dig som underviser(skal udfyldes)

Ansøgning (skal udfyldes)

CV