MINICODER

Tech-leg og kodning
for 7 til 9 årige
 
 

Vi har holdstart i følgende byer:
Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, København

Næste holdstart:
Den 2. april eller 3. april – Lukket for tilmeldinger

Tech og kodning
for de mindste

Læs mere

På vores minihold bliver de yngste coders introduceret til en verden af teknologi. Her lærer vores MiniCoders at kode seje LEGO WeDo-Robotter og får forståelse for sensorer og blokprogrammering. Vi arbejder også med analoge aktiviteter, som styrker børnenes logiske kompetencer og evne til at gennemskue, hvordan man ‘taler’ til en computer. Undervisningen er således en god kombination af elementer fra den digitale og analoge verden. Vi taler også om data, så deltagerne fra en ung alder lærer at forholde sig til internettet, og hvordan man begår sig i det store digitale netværk.

Differentieret undervisning

Uanset om dit barn har deltaget i 1, 2 eller flere sæsoner, kan han eller hun stadig deltage i TechClub. Til hver sæson skræddersyer vi undervisningen, så den passer til børnenes forskellige niveauer.
Vores normering af lærere gør, at vi kan arbejde med aktiviteter og øvelser, som er inddelt efter børnenes forskellige niveauer.


Sponsorer og samarbejdspartnere

Praktisk information

Vi har plads til 10 børn på ElevAkademiets programmeringshold. Forløbet strækker sig over 10 gange à to timers varighed. Når deltagerne har afsluttet forløbet, har de fået en god introduktion til robotter, algoritmer, sensorer og data.

For at være med på holdet kræver det, at man har sin egen tablet eller computer, man kan medbringe. Det er ikke et krav, at man kan læse endnu.

Adresse, tidspunkt og ugedag

UDSOLGT!
Adresse:
  Ceresbyen 24, Bygning E0, Lokale E014
8000 Aarhus C
Tidspunkt: 17.00 – 19.00
Ugedag: Tirsdag

Datoer: 2. april, 9.april, Påskeferie, 23. april, 30. april, 7. maj, 14. maj, 21. maj, 28. maj, 4. juni, 11. juni

PRIS

1785 kr
* Beløbet kan betales i 2 rater á 892,5 kr.

10 x 2 timers undervisning

Tilmeld

” At kode er en måde at lære at tænke på” – Steve Jobs