Mød MakerCamp-teamet: Simon underviser i 3D-print

Nu skal vi snart på MakerCamp! Og nu kan du stifte det første bekendtskab med årets MakerCamp-team! Vi starter med et lille portræt af vores MakerCamp-underviser Simon, som er supersej til alt med 3D-print! 

 

Hej,

Jeg hedder Simon

Min alder er 24 år  

Og min hjemby er Humlebæk

Til daglig er jeg brandmand og Fabrikationsteknikker inden for IT

Jeg brænder for 3D-print og undervisning, at hjælpe andre, træning og så en masse elektronik! 

 

Som barn ville jeg gerne være brandmand, når jeg blev stor!

 

Mine yndlingscomputerspil er GTA og CS:Go! 

 

Jeg har valgt at undervise på MakerCamp, fordi det altid er den fedeste uge, man har på hele året! Jeg er vild med sammenholdet, der er mellem underviserne og børnene, og at se alle de glade børn have det sjovt med programmering, 3D-print, forskellige sjove lege og meget mere. 

 

På MakerCamp skal jeg undervise i 3D-print.

 

Hvis jeg skal beskrive MakerCamp, vil jeg sige, at der ikke er nogen ord for, hvor fedt MakerCamp er. Det er altid en oplevelse for livet, man får! Alle på MakerCamp er glade, der bliver skabt nye venskaber på kryds og tværs, og vi har bare et kæmpe sammenhold! Hvis jeg kunne lave MakerCamp som efterskole, ville jeg gøre det og have det sjovt alle 365 dage om året 😀

 

Jeg glæder mig allermest til at undervise, grine og have det sjovt med alle camperne!

 

Til sidst vil jeg tilføje, at MakerCamp er for alle, som ønsker en uforglemmelig uge!

 

Jeg håber, vi ses på MakerCamp i sommerferien 2019! 

Læs meget mere om MakerCamp lige her, hvor du også kan finde de sidste billetter til sommerens MakerCamp.

NB: Vores camp i uge 27 på Sjælland er udsolgt, men vi har stadig ledige pladser i uge 28 i Jylland. 

Comments 2

  1. Pingback: 10-årige Elias fortæller om sin første MakerCamp - ElevAkademiet

  2. Pingback: 10-årige Elias fortæller om sin første MakerCamp - MakerCamp

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.