På MakerCamp har vi også LAN-party på programmet

Af Asbjørn, MakerCamper & MakerPaper-journalist 

På MakerCamp var der LAN-party om onsdagen, hvor 50 friske nørder og lærere spillede computer. Der var hygge med vennerne, når de spillede spil som Counter-Strike, Minecraft, Roblox, Overwatch, League of Legends, The Sims og selvfølgelig massevis af Fortnite.

Alle på MakerCamp, både lærere og elever, var med til at bringe en perfekt stemning til LAN-partyet. Kampgejsten var helt i top. Alle Fortnite squads’ne spillede på tværs af hele Rudehøj Efterskole, og det var en helt speciel oplevelse. Counter-Strike-spillerne kæmpede bravt. På alle gangene kunne an høre folk råbe og huje, og kampgejsten var høj. Selvom de fleste gamere er vant til at spille på hold, var det alligevel en helt anden oplevelse at være i samme rum, når man tæver hinanden, i stedet for at kommunikere over nettet eller online.

Internettet havde ikke helt lyst til at spille Fortnite, men det varede ikke længe, da læreren Christian lige hittede op med en ny router til Fortnite, så alle de seje gamere kunne spille igen.

 

 

 

Cecilies mening om LAN

Cecilie er underviser og arrangør på MakerCamp

Jeg spillede med alle de seje gutter i CS:GO. Vi flækkede alle de n00bs. Maker LAN-party er fedt. Hyggen var helt i top, og jeg er sindssygt glad for at kunne hygge med alle eleverne.

 

Frederikkes mening om LAN

Jeg synes, Maker LAN-party var fedt. Jeg synes det bedste var at lave de voksne om til Sims-folk. Jeg synes, det var fedt, fordi man var sammen allesammen og hyggede. Jeg spillede The Sims.

 

Asbjørns mening om LAN

Jeg synes, LAN var mega fedt. Jeg sad med Frederikke og mange andre nede ved kantinen og holdt vores eget lille LAN. Jeg sad med sammen med Rasmus, en lærer, og lærte ham, hvordan man spiller Counter-Strike.

 

Asbjørns otte hurtige om Maker LAN-party
  • Der blev spillet CS:GO på top plan.
  • På MakerCamps egen Minecraft-server var der gang i byggeriet og masser af hyggelig stemning.
  • Nogle lavede også GameMaker og Scratch og var blevet bidt af at have mulighed for at lave sine egne spil.
  • Der blev også set Netflix på skærmene.
  • Internettet drillede, men blev hurtigt fikset igen.
  • Make overs af alle lærerne i The Sims.
  • 50 mega seje nørder.
  • Selvfølgelig blev der også spillet massevis af FORTNITE!! Som jo var sommerens nyeste hit, og også på MakerCamp var det mega populært.

 

Download hele MakerPaper lige her

Og læs alt om MakerCamp og tilmelding her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.