YOUTUBER

LÆR AT LAVE DINE EGNE VIDEOER TIL YouTube
For 10 til 13 årige
 
 

By:

København

Dato for holdstart:

2. april 2019

SKAL DIT BARN GÅ TIL VIDEOPRODUKTION OG -REDIGERING?

Vores YouTuber-hold er for alle, der har en drøm om at få sin YouTube-kanal fyldt med fede videoer, de selv har lavet. Vi lærer at lave små film og få vores sjoveste og mest kreative idéer til at komme til live på skærmen. 
På YouTuber-holdet skal vi lære at redigere seje effekter, at klippe det gode flow, der engagerer publikum, og blive gode til at tale foran et kamera - og så selvfølgelig hvordan man uploader sin færdige video på YouTube og får flere til at se den. Hver uge arbejder vi med et nyt tema, og deltagerne skal blandt andet lave flotte color codede videoer, sjove challenges, vlogs og anmeldelser - og så hjælper vi hinanden med at filme og lave fede handlingsforløb, så det er muligt at udkomme med en ny video på sin YouTube-kanal næsten hver uge!

Vi taler også med hinanden om online-adfærd og sikkerhed, når man er på YouTube og deler sine ting med andre på internettet.


DIFFERENTIERET UNDERVISNING

Uanset om dit barn har deltaget i 1, 2 eller flere sæsoner, kan han eller hun stadig deltage i TechClub. Til hver sæson skræddersyer vi undervisningen, så den passer til børnenes forskellige niveauer. Vores normering af lærere gør, at vi kan arbejde med aktiviteter og øvelser, som er inddelt efter børnenes forskellige niveauer.

"If you look in the future a lot of the content that people share will be video" - Mark Zuckerberg

PRAKTISK INFORMATION

På ElevAkademiets hold er der plads til 10 - 15 børn. Der en voksen til hver 5. barn.

Forløbet strækker sig over 10 gange à to timers varighed.

Når deltagerne har afsluttet forløbet, har de lært at filme og redigere deres egne videoer og administrere deres YouTube-kanal.
Det er ikke et krav, at man har prøvet at filme og redigere før, for at kunne være med på holdet. Forløbet er sammensat, så deltagerne får en god introduktion til redigeringsprogrammet og YouTube. Vi har stort fokus på at lære børnene at blive mere selvstændige i deres arbejde, og vi udfordrer det enkelte barn på det niveau, der passer til dem.
OBS: Det er et krav, at man kan medbringe sin egen bærbare computer.

For at dit barn under 13 år kan have en YouTube-kanal, er det et krav, at du som forælder opretter en Google-konto til dit barn ved hjælp af Googles Family Link

  • Video
  • Phone filming

ADRESSE, TIDSPUNKT & UGEDAG

UDSOLGT!
Adresse:
 
http://borneuni.dk/
Valdemarsgade 14
1665 København V
Lokale: Vores undervisere henter jer ved indgangen på holdstart-dagen.
Tidspunkt: 17.00 - 19.00
Ugedag:  Tirsdag
Datoer: 2. april, 9. april, Påskeferie, 23. april, 30. april, 7. maj, 14. maj, 21. maj, 28. maj, 4. juni, 11. juni 

Pris

1785 kr

* Beløbet kan betales i 2 rater à 892,5 kr.

Holdet er udsolgt!
Gå til YouTube hos ElevAkademiet

10 x 2 timers undervisning

Tilmeld

Ønsker du at modtage en mail, når vi åbner for tilmeldingerne til næste hold? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dyySbz


SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE